nedeľa 17. marca 2013

Umbrella (Ella ella, ay ay ay)

No vidíte ?! Dokonca aj Rihanna spieva vo svojej pesničke o dáždniku . Taká bežná pomôcka,  ktorá sa  dnes už určite nachádza v každej domácnosti :)
Ale kto z vás jej venuje nejakú väčšiu pozornosť ?? hmmmm no myslím že vás moc nieje :P A pritom, keď sa zamyslíte mohol by to byť skvelý, dosť výrazný,  módny doplnok , ktorý by celkovému vzhľadu dodal šmrnc .
Začínate nad tým uvažovať ?? no to je dobré ... ale čo teraz ako s ním môžte osviežiť váš outfit keď u nás v predajniach len ťažko nájdete nejaký zvláštny kúsok ktorý by stál zato ? ... no jednoducho :D na internete je predsa všetko :) a tak som pre vás našla zopár zaujímavých kúskov :P tramtadaaaa :

Tento naozaj štýloví kúsok môžte zakúpiť tu .
Je značky bloomingdales. Zamilujte sa do daždivých dní s týmto priehľadným dáždnikom s nápisom "Rain Rain Go Away" 


Aj jednoduchý môžte byť s istou dávkou štýlu . Pozerajte sa cez tento priesvitný dáždnik na cestu kam idete a zároveň svoju hlavu a plecia udržíte v suchu ;)
Môžte ho nájsť TU .

Close this window
A čo tento ?? môžete ho nájsť v množstve odtieňov ... :) Tak čo dámy ktorá z vás sa chce zahrať na ozajstnú princeznú ? Tu máte naozaj skvelú pomôcku . Tak neváhajte klik TU !


Ale TERAZ prichádza naozajstná bomba !! :) Tento strašlivo chcem  -_- Je proste úžasný :O <3
Koralová ružová farba s kvetovaným vzorom a nádherným strieborným držiakom :P alebo ako sa volá ta palička :D proste vyráža dych a nájdete ho TU !

  Close this window

Alebo čo poviete na takýto , ako nebo vyzerajúci kúsok so kryštálami Swarowski .
Ja myslím že je naozaj krásny a elegantný ;) Problém je že je kapánek drahší :D
Ak je záujem pozrite TU!
Close this window



Tento s potlačením modrého kvetu je tiež zaujímavý a veľmi sa mi páčia tie lupene :P Na stránke ho nájdete aj v inom odtieni ;) Klik TU!

Close this window

A čo takýto takzvaný pagoda dáždnik vo vintage štýle ;) je fakt cool . Zaručene by ste zaujali pozornosťu nás som taký ešte určite nevidela .
pre viac info klik TU!
Close this window
 Ladys ešte tu mám niečo takéto : KLIK !

Close this window

Nejaké tie kúsky aj pre detičky ;) určite to tie malé princezničky zaujme ;)
Dáždnik s baletkou nájdete TU !


A so sovičkami TU!
Close this window



A na záver dáždnik s tak trochu iným využitím ako sme u nás zvyknutý. Ale všetko je raz prvý krát a možno odštartujete nový hit ! Takže takýto krásny kúsok môžte používať práve cez leto proti slniečku :P ;)
Zakúpite tu !


Close this window



































Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára