štvrtok 28. februára 2013

Typ /parfum * Type /perfume (Blumarine - Innamorata)

Story of love/ Príbeh lásky - *Blumarine - Innamorata*Eau de Parfum.

You feel a sudden thrill of love ...
Pocítite náhle vzrušenie zaľúbenia…

Innamorata_ad_300.jpg (300×424)

English version below (End of article)

Zdravíčko mám tu pre váš článok o mojej novej voňavke , ktorú som dostala od môjho skvelého frajeríčka <3 na Valentína ;) Úplne ma dostala tak sa musím o to nadšenie s vami podeliť .

Anna Molinari o jej novej vôni :
„Inšpiráciu som našla v prvom štádiu lásky: v zaľúbení… keď sa poobzeráte vôkol seba a uvedomíte si, že nikto iný nedokáže nahradiť osobu, do ktorej ste sa zamilovali, pretože nikto iný nie je rovnaký ako ona, ani ako jej vôňa…“ 


Vôňa pre ženu, ktorá je zamilovaná a ktorej srdcom otriasajú vášnivé pocity. Tej, ktorá prežíva vnútorné vzrušenie.
Módna návrhárka Anna Molinari, ktorá je sama stelesnením ženskosti, romantickosti a zmyselnosti, venuje pre túto ženu novú vôňu. Zachytáva kúzelné chvíle zaľúbenia a môže zastaviť čas.
Zaľúbenie prebehne za okamih. Spomienka naň trvá večne.
Innamorata, jedinečná vôňa pre nezabudnuteľný dojem.
Voňavé kvapky, ktoré vyvolajú pocit čistého vzrušenia zo zaľúbenia.



O FLAKÓNE
Vôňu Blumarine Innamorata obliekol známy parížsky dizajnér Thierry De Baschmakoff do výnimočného flakónu vyjadrujúceho čistú a pretrvávajúcu ženskosť , ktorý sa ligoce zlatými a platinovými tónmi.
Uzáve sa pýši ozdobným kvetinovým motívom. Flakón je stelesnením módneho štýlu Blumarine, vyjadruje ženskosť par excellence.
ESENCIA
ZAMILUJ SA DO MŇA
Stačí niekoľko kvapiek.
Úžasná nová nezabudnuteľná  vôňa. Lákavá, prekvapivá, vzrušujúca , LUXUSU.
Vrchné tóny majú v sebe silu neodolateľne iskrivej zmesi bergamotu, mandarínky a marakuje.

Tvorcovia vône: Sophie Labbé, Olivier Polge
innamorata-blumarine-profumo.jpg (586×483)


FOR ENGLISH VERSION OPEN MORE !! 


Hey there ! I have new article about my new fragrance, what i got from my boyfriend on Valentine <3 Innamorata totally got me so i decided that i must told you about it !

Innamorata is a new fragrance from Blumarine, coming out on the market in the first half of 2012.
The fragrance symbolizes the awakening of spring and the feelings of falling in love with its intoxicating and ravishing floral notes.
A few drops to feel the irresistible thrill of love, the potent force of an unforgettable perfume. The essence of Italian seduction. A sudden revelation. A wondrous new fragrance. Enticing, amazing, exciting.
Top notes with all the power of a disarming smile - an earth-changing moment.
 An irresistible, sparkling mix of bergamot, mandarin and passion fruit. A heart reverberating thrill, desire, adoration - an intoxicating bouquet - floral, sunny and feminine sensations of ylang-ylang, frangipani, grapefruit blossom and magnolia flower. Bottom notes sparking images of a breathtaking dance, the ecstasy of love. Sensuality and warmth - creamy musks envelop cashmeran and benzoin, inspiring a deep feeling of seduction.
  • By Blumarine.



The bottle is designed by Thierry De Baschmakoff. The fragrance is available as 30, 50 and 100 ml Eau de Parfum. Innamorata was created by Sophie Labbe and Olivier Polge.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára