nedeľa 11. mája 2014

What-I-wear #8














Ahojte tak dnes tu mám pre vás ďalší outfit :) Mohli ste ho vidieť aj na --> tejto facebookovej stránke :)
 Boli tam aj pozitívne ohlasy ale aj trošku kritiky za tie kombinácie .. :D  napr. že bodky a kvetinky nemôžem spojiť O.o alebo že tie nohavice a topánky ku sebe nesedia -_-


Ja osobne som sa veľmi tešila z tohto outfitu a cítila som sa tak svieža šťastná a plná energie... a naozaj som sa sústredila aj na detaily :P Dovtedy ma ani nenapadlo ako pekne sa dá spojiť červená modrá a zelená :P hmm 100 ľudí 100 chutí . Ale keď sa mne niečo páči nikoho kritika to veru nezmení  :D


- svetrík Mango

- tielko H&M

- nohavice Zara

- topánky Forever 21


 Tak čo poviete ako sa vám to páči ? či nepáči ? :P





utorok 6. mája 2014

What-I-wear :) #7


Every day is a fashion show and the world is your runway!
Každý deň je tvoja módna prehliadka a svet je tvoje mólo :) 

YOLO 


Tak tento outfit som fotila cez jednu aplikáciu v telefóne .... a keď som to otvorila v počítači skoro ma šlahlo -_-  Tá strašná kvalita :(( A keby viete aké mali v telefóne krásne farby O.o  :S .... tak ma to nasralo, že už ani neviem čo sem mám písať.
Tak len tak stručne :P ...
Legíny s potlačou - Blackmilk 
Sveter- Brave Soul 
Topánky- Mango 
Náramky - Pandora
                - Cruciani
   
Viac v celom článku :) -->


utorok 22. apríla 2014

#100happydays






Nedávno som narazila na skvelú vec a rada by som ju predstavila tým, čo o nej ešte nepočuli. :)
Ide o internetovú výzvu #100happydays . Vašou úlohou je zdokumentovaťa podeliť sa s inými ľuďmi o  všetky vecí / momenty, ktoré vás potešia v priebehu nasledujúcich 100dní prostredníctvom fotografií .


-71% ľudí, ktorí sa pokúsili dokončiť túto výzvu, zlyhali, pričom uviedli nedostatok času ako hlavný dôvod.Títo ľudia skrátka nemali čas byť šťastní. 
Vy ho máte?


Táto informácia ma naozaj zaujala a okamžite som sa rozhodla že sa nato dám a dokážem vydržať minimálne tích 100 dní -_- 
Priebeh je naozaj jednoduchý zaregistrujete sa na stránke(odkaz na konci článku),a už len každý deň pridáte fotku na vami vybrané miesto (facebook ,instagram ,tumblr... alebo súkromne cez email) nezabudnite použiť vami vopred zvolený #Hashtag ;)
No čo zaujalo vás  to ? :)

Všetky potrebné informácie nájdeš tu : 
----->100happydays.com/sk/ <-----

Pre inšpiráciu môžete sledovať aj mojich 100 šťastných dní <3 http://natalinkanonna.tumblr.com/

utorok 11. marca 2014

Snapchat ( my fav app )


Zopár info pre tých, ktorí ešte neobjavili tento zázrak menom Snapchat a zatiaľ nepodľahli mojej najnovšej závislosti. :P

What Is Snapchat?

O čo vlastne ide ? 

Predstavujem vám jeden z najmodernejších a najnovších spôsobov, ako sa rýchlo spojiť s kamošmi.
Môžete si ju stiahnuť na váš iPhone alebo Android .
Prostredníctvom fotografií , videa a krátkych popisov môžete jednoducho komunikovať a deliť sa o vaše zážitky s jedným alebo hneď viacerými kamošmi naraz :)
Zaujímavosťou môže byť aj fakt že fotografia či video po pár sekundách zobrazenia nenávratne zmizne. (Self-destructing) Takže šancu si ju pozrieť máte iba raz. :O Sami si zvolíte na ako dlho sa fotografia zobrazí , v rozpätí 1 až 10 sekúnd. A ak sa niekto náhodou aj pokúsi o zvečnenie vašej fotky pomocou screenshotu Snapchat vás nato ihneď upozorní. ;)

Ale čo vám budem rozprávať :) Najlepšie bude ak si ju stiahnete a vyskúšate .